Adv

Monday, July 24, 2006

Am1rul Dah Keluar ...

Lagu paling best Am1rul pernah nyanyi kat AF. I hope
dia tak masuk balik for the final concert sebab dia
sangat suka main-main lah... Anyway, masa dia nyanyi lagu
ni, gempak abissss...


Tajuk: Sedang 1ngin Bercinta
Artis: Dewa
Pelajar: Am1rul

Setiap ada kamu mengapa jantungku
Berdetak lebih kencang
seperti genderang mau perang
Setiap ada kamu mengapa darahku
Mengalir lebih cepat dari hujung kaki ke hujung kepala
Setiap ada kamu otakku berfikir
Bagaimana caranya untuk berdua bersama kamu

*Chorus
Aku sedang ingin bercinta karena
Mungkin ada kamu di sini aku ingin (2x)

Setiap ada kamu mengapa jantung ini
Berdetak lebih kencang
Seperti genderang mau perang
Setiap ada kamu mengapa darah ini
Mengalir lebih kencang dari hujung kaki ke hujung kepala

Di setiap ada kamu mengapa jantungku berdetak
Berdetak dengan lebih kencang seperti genderang mau perang
Di setiap ada kamu mengapa darahku mengalir
Mengalir lebih cepat dari hujung kaki ke hujung kepala

*Repeat chorus

Disclaimer: Saya paste saja lyrics ini. Hakciptanya terpelihara (dan
bukan saya yang punya.)

2 comments:

UglyButAdorable said...

i definately like dewa better. but yes he did it his own way.. ntahnlaaa..this year nyer af cam bosan jer nak follow. i mean please..sesapa yg in-charge wardrobe tu..if i were astro, i wud fire the jerk..cammon baju sumer teruk2!!

DNAS said...

U.B.A,
I nak pegi beli CD Dewa ni, tengah tunggu kalau2 ada orang nak sponsor... hahahah