Adv

Monday, January 29, 2007

Selingan a.k.a commercial break

Telenovela He'sStory akan bersambung selepas commercial break ini.... (music followed by jingles).


DNAS and W1naz the hot mama.


DNAS and Sue the bride-soon-to-be.


Man-Sue-DNAS-Johan: Mak dara among the anak dara and anak teruna.


Wedding at Bandar Sg. Long: Notice the recycled blouse and scarf from previous night's dinner. Wahahahahah....

12 comments:

Azer Mantessa said...

nice pictures ... thx 4 sharing

:-)

Dilla said...

K Dyg -- Is that Johan from mesiniaga? he's also my hubby's friend! :)
Vogue the vass la makcik...

Jade said...

muahaha... tak kepam ke? hehehe...

D.N.A.S said...

Azer,
ada banyak yang lagi vogue, tapi simpan dalam laci aje la. hahahah.

Dilla,
yesss... itu Johan kawan hubby u, eh? He's getting married soon.

Jade,
teknik meng'angin' yg betul akan mengekalkan keharuman dan kesegaran pakaian anda. Muahahahahah.

Queens City said...

wheres my episode 3??????

Nour said...

alaaa...recycle pun still maintain vogue gitu :)

Leilanie said...

Dee,
you look so trendy and sexy and chic in that style...... (the day before the recycle).

:)

D.N.A.S said...

Queen,
commercial break tak abih lagi. Harap bersabar... kang kalau siaran tergendala sebentar kang, lagi susah.

Nour,
luckily, most of the wedding guests were orang Petronas so, takde lah terserempak dgn org2 from my company's dinner the night before. Kalau tak, can u imagine ke'kantul'an yang amat dahsyat.... hahahah.

Lanie,
ada kisah di sebalik tudung yg tiba2 jadik trendy itu...hee hee hee... nanti I cite.

nikfarizah said...

dnas,

Agreed with Lanie..you look so vogue with that style ....

D.N.A.S said...

Nik,
*tersipu-sipu*
Makasihhhhh.... tu stylo tak sengaja sebenarnya.

Zetty said...

elok recycle ni..save the environment. *mintak2 takde pencemaran bau pulak* hihihih.

D.N.A.S said...

Zetty,
that's why kena belajar teknik meng'angin' yg betul.

By the way, bill air kat rumah saya mmg murah tiap2 bulan.