Adv

Saturday, August 21, 2010

Dear Standard Chartered

Dear Standard Chartered,
agak-agak bila nak buat LFC soccer clinic kat KL macam yang you all buat kat Kenya ni ? Tengok ni, seronoknya anak-anak Kenya dapat belajar main bola secara intensif.

Fuiyyo, ada bola sorang satu....

Waaaaa.... boleh lumba-lumba lari kat dalam stadium.

Dua orang aweks pemalu ni pun boleh join sama...

Errr.... Glenna Johnson? Hehehe...

Ooooopsss.... ni bukan anak Kenya, ni anak aku. 
*Pictures taken from LFC Facebook page.

4 comments:

Hazyr said...

I like!

Ally Rahman said...

gambar yang last sekali tu, kalau kulitnya kasi gelap sikit mesti jadi anak Kenya...

mummy Darin said...

Ni kalau Azizul tgk anak akak pakai baju Liverpool, sure nangis, coz Jersey dia x sampai lagik..muahahhaaa

D.N.A.S said...

Ryzah,
kalau soccer clinic tu open to adults, mari kita join. ;)

Ally,
masa baru lahir dulu memang ada tokoh jadi orang Kenya.

Musz,
laaaa... kesiannya, kenapa dia tak kirim masa kitorang pegi UK haritu??