Adv

Friday, December 01, 2006

Oh my dear watch


My watch is a goner. It has been showing 10.15 since 10.15 this morning. So, please spread the word around, so that everybody knows what's my wish for this Christmas, Hari Raya Haji, New year or the coming Valentine's Day. :)

9 comments:

cikPijah said...

i.se.tan sale!
jam!
up to 70% off!!!

sila check it out! :p

DNAS said...

Oh Cik P,
thanks for the tip. Ni tengah berkobar-kobar nak apply leave for this Friday.
ISETAN, here I come!!!

Angel Eyes said...

isetan memang SALE but poket tak sale la plak! haha

sayang nye jam itu.... dah tanam dah?

DNAS said...

Sheryl,
my hubby said, 'tukarlah bateri jam tu.' Tapi I biasalah.... saja pura-pura tak tau. Alasan nak jam baru.. hee hee hee

Queens City said...

haah....tukar la bateri jam tu....adoiiii laaaaaaa

cikPijah said...

hek eleh! tiru!!! org baru ingat nak amik cuti friday :p

kimi azhan said...

So sebenarnye - rosak ke bateri kong? Hmm mak confuse sekejap. Tapi idea posting it on the blog tu bagus... bagi peluang utk org lain "update" wishlist mereka under chapter - DNAS's wish list!

Err betul la sheryl, poket i pun tak sale - sebab dah koyak rabak beli buku teks, uniform and kasut sekolah anak-anak! Looks like kena berhibernate je la sampai gaji masuk sekali lagi!

Kak Teh said...

errr, kalau kak teh hantar gambar jam, boleh?

DNAS said...

aiseh queen,
ni taktik leee... adalah sgt penting saya mendapat jam baru tahun ini... hee hee.

cik p,
eh okayle tu, jom lunch this Friday. I'll be in BU/Mutiara Damansara area... as usual.

Kimi,
syhhhh jgn cakap husband I bateri kong. Nanti kang dia kensel tak nak kasi jam baru.

Kak Teh,
good idea tu... nanti I print gambar tu besar2, then tampal kat sebelah my hubby punya bathroom mirror. So, every morning, while shaving, he'll be reminded of my new watch... hahahah bestnya.