Adv

Tuesday, March 27, 2007

Bangga... jangan tak bangga....

Minggu ni good mood abis sebab awal-awal minggu lagi dah dapat this big news. Ni yang tambah berkobar-kobar nak pegi gym 4 kali seminggu ni. Tengok gambar adik-adik ni kat court, teringat zaman-zaman akak semasa ringan (jauh lebih ringan dari sekarang) dulu. Sekarang ni, nak buat jumping front kick pun dah rasa macam nak tercabut sendi. Kepala lutut pun longgar manjang, kena invest beli macam-macam guard la pulak.

Credit: Thank you Leymah, akak ambik gambar-gambar ni from your photopages.
More details: Coach Spena Punya Blog
D.N.A.S's note: To all Srikandi STF, gumbira! gumbira! STF jadi Basketball Champion PPM Zon Selatan 2007.
To all TKCian and TKCoga, cuba lagi tahun hadapan.


The team yang bergaya sakan. Walaupun saya tak pegi tengok tapi saya baca email orang lain, diorang cakap memang awal-awal lagi dah menang gaya.


The team with teachers and seniors. Walaupun saya tak pernah dapat peluang nak pegi tengok, tapi saya sentiasa support the R2V efforts nih... cheeeewah...! (Spena, takde plan nak invest beli Nike shoes ke untuk diorang ni? Heheheheh...)


Gile happy...! Memang best bila jadik champion, kan? You girls deserved it!
Keep up the spirit, stamina and good team work for National PPM. Go Dynamite!

More pictures at Leymah's fotopages.

9 comments:

Azer Mantessa said...

adoi, ari tuh kami batch spm 1981 vs batch spm 2004 in futsal ... err ... kalah 0-19 ... erks

dalam masa 15 minit!

hana said...

aiik.. tak nampak ke diorong posing ngan kasut baru tu?.. actually they were given the choice between nike and spalding, and they choose the later one. kasut tu lagi mahal dari yg nike tau..
tapi kann.. kalau kau nak sponsor kasut nike for the whole team next year kannn.. kecik tapak tangan, satu basketball court aku tadahkan. buleh?

D.N.A.S said...

Azer,
jauh generation gap tuuuuu.... kok iye pun nak berentap, agak2 laaa... hahahahah... Tapi, salute gak lah kat your batchmates, sebab boleh tahan sampai 15 minit!!! Errr... ada yg terkeluar padang tak or terpengsan ke?

Hana,
aku baru tengok kasut Nike airmax yang boleh integrate ngan iPod Nano tu.... boleh monitor running performance..! Tapi aku rasa aku boleh sponsor untuk sorang player ajelah kot... hahahah!

ruby ahmad said...

Hi d.n.a.s,

Aperrrrr??? TKC tak champion? Arghhhhh! But TKC means 'Tentu Kami Champion'...ha ha ha.

Takpe lah. Asalkan sporting. TAPI next year mesti chmapion! Ha ha.

Remember kita alumni semua mesti kawan, 'bersatu kita teguh'.

dillazag said...

Kak D.N.A.S,

Saya pun bangga giller!!!!!

Babe, pegi AGM tak sabtu ni kat saloma?

D.N.A.S said...

Kak Ruby,
kita ni kan teman/lawan tapi mesraaaa..... :)


Dilla,
i tengah pukul canang for the AGM. I pun dpt info lambat.

Angel Eyes said...

whoa.... u go babe!

kimi azhan said...

dee... you rock!

D.N.A.S said...

AE,
yesss.... I go to gym 3 times a week. Berangan je nak pegi 4 times.:)

Kimi,
the STF basketballers really rock! I setakat rock kapak je... heheheh